16930495 1459609870717271 1499166693 o

Å komme til Ecuador som volontør

Volontørene har mulighet til å arbeide på skole, i kirke, med fotball eller jobbe i samarbeidsorganisasjonene våre.

Å være volontør kan være en krevende jobb til tider. Her blir du møtt med en litt annen virkelighet enn det vi har i Norge, og det tror vi er sunt. I flere av områdene hvor vi jobber er det store problemer med narkotika blant barn og unge, og dette er noe du vil møte på.

Volontører er en stor berikelse for arbeidet vårt her i Ecuador, og vi er så takknemlige for alle som har lyst til å bruke noen måneder av livet som volontør. Det er spennende med norsk frisk ungdom som vil bidra og gjøre en forskjell. Vi prøver så godt vi kan å sette i gang med både språkstudier og jobb så fort som mulig. Å knekke språket er viktig. Du kommer ikke så langt med kun engelsk i Ecuador, så det å lære spansk krever en del jobbing. Vi ønsker at volontørtjenesten skal være en spennende opplevelse, for Ecuador har mye flott å tilby. Som volontør vil du kjenne på et annerledes liv, et liv i varme og en noe tøffere hverdag enn det du kommer fra. En grunn til at volontørtjenesten varer i minst fire måneder er at du skal lære språket og komme ordentlig inn i arbeidet og hverdagen i Ecuador.

Du kan reise ut i januar eller i august og være i minst fire måneder. I Ecuador har vi et volontørhus hvor du vil bo sammen med andre volontører. I helgene har du som volontør ofte fri og kan utforske alt Ecuador har å by på og mange liker å dra ut til kysten for å surfe eller bare å slappe av. Vi gjør også masse sosialt og jobber hele tiden med å få til et godt samhold blant volontørene. Å bli volontør vil være en opplevelse du har med deg for resten av livet, og jeg vil anbefale deg å vurdere å komme hit til Ecuador. Det er et fantastisk land å utforske i trygge rammer.

Gi en gave