Get Focused 1

20 nye fastgivere på Get Focused

Sist helg, 5. til 7. november, var Misjonsalliansen til stede med stand på ungdomsfestivalen Get Focused. Resultatene tyder på at ungdom har et varmt hjerte for bistand og misjon.

Get Focused er en frittstående og tverrkirkelig ungdomsfestival, og arrangementet fant sted på Oslofjord Convention Center. På Misjonsalliansens stand stod giverkonsulent Ann-Louise Holten Karlsen og tre av hennes venner.

– Vi kom på fredagen, og vi brukte tiden til å prate med folk og fortelle dem om Misjonsalliansen. De to guttene var i tillegg med som fotballtrenere, noe som gav dem ekstra god kontakt med de unge, forteller Ann-Louise.

Noen kjente til Misjonsalliansen fra før, men mange fikk her sitt første møte med organisasjonen.

– Mange likte klærne våre og kjøpte T-skjorter og gensere, og de var godt gjenkjennelige i hvite klær blant de mange deltakerne.

Flere av dem ville gjerne få i gang en givertjeneste, men visste ikke til hva.

Ann-Louise Holten Karlsen

Ann-Louise vet ikke helt hva slags forventinger hun hadde til helgen, men hun håpet at de skulle få noen av de unge til å gi sin første gave til Misjonsalliansen og i tillegg få noen nye følgere til Instagram-kanalen vår.

– De forventingene ble gjort til skamme, sier hun og ler. – Vi fikk hele 20 nye fastgivere. Flere av dem ville gjerne få i gang en givertjeneste, men visste ikke til hva. Men så viste det seg at Misjonsalliansen passet dem veldig godt. Jeg tror mange av de nye giverne vil være fastgivere over lang tid.

Selv om Ann-Louise Holten Karlsen er ansatt i markedsavdelingen i Misjonsalliansen og veldig engasjert for arbeidet synes hun likevel ikke alltid det er så lett å verve givere på privaten.

– Her var det annerledes. Vi fikk god kontakt med deltakerne på festivalen, og vi hadde dessuten stand ved siden av Skjærgårds, som vi kjenner godt fra før. Vi gjorde hverandre gode, sier hun.

Det å engasjere ungdom har alltid vært viktig for Misjonsalliansen. De gode reaksjonene fra møtepunkt som dette er oppmuntrende for å fortsette det arbeidet.

Gi en gave