Avtalen ble underskrevet av Hanne Holmberg Chaves og Andreas Andersen fra Misjonsalliansen og Joel Hafvenstein og Bibhu Singh fra UNM.
Avtalen ble underskrevet av Hanne Holmberg Chaves og Andreas Andersen fra Misjonsalliansen og Joel Hafvenstein og Bibhu Singh fra UNM.

Avtale i Nepal

Fra AKRIVET: 14. november 2019 ble avtalen mellom Misjonsalliansen og United Mission to Nepal (UNM) underskrevet.

Misjonsalliansen starter fra 2020 opp et langsiktig arbeid i Nepal. Arbeidet gjøres gjennom UMN, en organisasjon med lang erfaring i landet.

- Vi er svært glad for å få med oss Misjonsalliansen i arbeidet i Nepal. Vi har felles verdier og forståelse for hvordan vi skal jobbe med fattigdomsbekjempelse, og vi gleder oss til samarbeidet, sier Joel Hafvenstein, daglig leder for UNM.

Avtalen ble undertegnet under UNMs generalforsamling.

- ­Dette er en historisk dag for Misjonsalliansen. Vi starter opp i et nytt land. Nepal er et av Sørøst-Asias fattigeste land, og behovene er store, sier generalsekretær i Misjonsalliansen, Andreas Andersen. - Arbeidet i Nepal er langsiktig. Her finnes ingen quick-fix-løsning. Vi skal jobbe med de undertrykte og diskriminerte av lavkaster, og spesielt kvinner. Vårt integrerte samfunnsutviklingsprosjekt skal involvere alle deler av lokalsamfunnet slik at vi gradvis kan hjelpe mennesker ut av fattigdom og undertrykkelse, sier Andersen.

Gi en gave