Misjonsalliansens ansatte i Kambodsja og representanter fra våre lokale samarbeidspartnere.
Misjonsalliansens ansatte i Kambodsja og representanter fra våre lokale samarbeidspartnere.

Feiring og forventninger

Gode resultater i Kambodsja på tross av pandemi

I Kambodsja inviterte nylig Misjonsalliansen alle våre partnere til en markering av det vi fikk til sammen i 2021; en end of year celebration.

Det var enda et år preget av pandemi, hjemmekontor og usikkerhet, men det stoppet likevel ikke det livsviktige arbeidet som gjøres over hele Kambodsja.

I to dager delte partnere høydepunkt fra året som har gått og ønsker for året som kommer. Alle organisasjonene hadde laget filmer som viste de ulike prosjektene og flere hadde tatt med mennesker som er involvert i prosjektene. Det var sterkt å høre historiene og å se bredden av arbeidet Misjonsalliansen gjør i Kambodsja.

Ansatte i Misjonsalliansen som snakker til deltakerne på samlingen.
Sambath Sim og Johanna Korol, begge ansatt i Misjonsalliansen i Kambodsja.

Landdirektør Johanna Korol trekker spesielt frem kvinner fra prosjektene som et høydepunkt:

– Å høre deres sterke historier og hvordan disse kvinnene er ledere i sine lokalsamfunn syns jeg både er viktig og fint. Fortellingene til kvinnene skapte viktige samtaler og engasjement blant alle våre partnerorganisasjoner. Å arbeide for likestilling og kvinner som ledere ble løftet som et viktig steg i landets utvikling.

Personer som jobber med post-it lapper og whiteboards
Analyse av situasjonen i Kambodsja og hvilken rolle Misjonsalliansen best kan fylle.

Den siste dagen var det tid for å se fremover og ulike grupper gjorde en analyse om situasjonen i Kambodsja og hvordan dette kan påvirke arbeidet vi gjør. Samlingen ble avsluttet med å skrive under avtaler for videre samarbeid i 2022.

Muligheten til å møtes for å dele erfaringer gir håp. Det var særlig etterlengtet etter lang tid uten å kunne se hverandre. Misjonsalliansen er stolte av våre mange dyktige og modige partnere i Kambodsja. Arbeidet vi skaper sammen gir folk en sjanse til å bygge et bedre liv for seg selv og sin familie.

Signering av avtaler på et podium i konferansesal.
Landdirektør Johanna Korol signerer avtaler for samarbeidet med Misjonsalliansens partnere i 2022.
Gi en gave