Volontør nmap

Nytt år – Nye volontører

I 2019 har det kommet tre volontører til Filippinene: Håvard, Simon og Mattias, alle 19 år og fra Randaberg.

Guttene har allerede vært frivillige på et barnehjem i Kenya i tre måneder, og nå skal de være volontører for Misjonsalliansen på Filippinene. – Jeg ønsket å ta et år på bibelskole med fokus på bibel og tro, mens Simon var veldig innstilt på å drive med arbeid i utlandet. Det tenkte jeg at var uaktuelt. Men Simon spurte igjen og igjen, og gradvis fikk jeg mer og mer lyst til å reise ut. Ved å reise ut kan jeg virkelig bruke tro i praksis, og Gud kan bruke meg hvor som helst, forteller Håvard.

Misjonsalliansen har gode verdier, og vi følte oss sikre på at dette ville være et trygt og spennende valg. Misjonsalliansen har tatt oss utrolig godt imot, forteller Mattias. – Vi får muligheten til å reise, oppleve en annen kultur og forhåpentligvis gjøre nytte for oss. Det syns vi er en helt perfekt kombinasjon. Og det at vi var flere som ville reise ut, gjorde det lettere å ta steget ut i den store verden.

Simon var hele veien klar på hva han ville, og en av grunnene til at valget falt på Filippinene var at de snakker mye engelsk der. – Prosjektene Misjonsalliansen jobber med på Filippinene ser veldig spennende ut, og vi har blitt veldig godt tatt imot av Torhild og Mahel som jobber på kontoret het. Etter en ganske rolig start her nede hvor vi har blitt vant til døgnrytmen og flyttet inn i leiligheten hvor vi skal bo, er vi veldig klare for å begynne å jobbe, og jeg tror oppholdet her vil bli både givende og lærerikt.

Det blir spennende å følge guttene videre, og vi ser fram til flere oppdateringer fra livet på Filippinene.

Gi en gave