Minnegave

En minnegave til Misjonsalliansen vil berøre mange menneskers liv, samtidig som du hedrer en helt spesiell person og deres hjertesak.

Tre jenter i Nepal

Slik går dere fram

Som pårørende er det fint om du kontakter Misjonsalliansen sin giverservice og oppgir navn på avdøde, pårørendes adresse eller e-post samt evt. land eller prosjekt pengene skal gå til. Kontakt oss gjerne på telefon 22 94 26 00 eller info@misjonsalliansen.no

Oppgi også om dere ønsker å benytte Vipps, vi vil da opprette et unikt vippsnummer for minnegaven.

Alternativt kan dere bruk kontonummer 3000.16.00040. Merk da innbetalingen med navn på avdøde.

På den måten kan dere etterlatte få oversikt over totalt innsamlet beløp, og en liste over de som har gitt gaver i forbindelse med bortgangen.

Som pårørende kan dere be begravelsesbyrået skrive minnegaveønsket i dødsannonsen, slik at både familie og venner kan være med på minnegaven.

Hva skjer så?

Misjonsalliansen vil forvalte gaven i henhold til pårørendes ønsker.

Et takkebrev vil bli sendt fra Misjonsalliansen til de pårørende etter 2-3 uker, og vi vil følge opp om det skulle komme flere gaver.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på eller ønsker mer informasjon om.

Vi nås på telefon 22 94 26 00 eller info@misjonsalliansen.no

Et varmt takk for deres minnegave!

Kari Joten

Kari Joten gikk hjem til Gud romjula 2021. Hun satte dype spor etter mange år som misjonær på Taiwan. Minnegaven etter hennes bortgang gikk til Misjonsalliansen.

En misjonær til det siste >

Karen Rosland

– fra Tjelta i Sola, var en trofast venn av Misjonsalliansen gjennom mange. I 55 år hadde Karen barneforening i regi av Misjonsalliansen og arrangerte basar i hjemmet sitt med opptil 85 personer til stede. Hun hadde et spesielt hjerte for Victory Home på Taiwan. Ved hennes bortgang høsten 2020 ville familien hedre Karens minne ved å gi en gave til Misjonsalliansens arbeid. En slik gave er verdifull – og en anerkjennelse av et varmt og personlig engasjement.
Gi en gave