MØKKETE DRIKKEVANN TOK LIVET AV AGNESSA

Bla ned for se hvordan du kan gjøre en forskjell

Mary hadde tvillinger, men lille Agnessa ble knapt 2 år gammel. Hun døde etter en kort periode med oppkast og diaré. Landsbyen hennes brukte en bekk i nærheten som eneste vannkilde. I tørketiden ble vannet stillestående og brunt, men det var det eneste de hadde.

Tenk om du hadde visst at det var rent vann bare noen meter under deg? Likevel måtte du bruke skittent vann fra en møkkete bekk. Det finnes rent grunnvann i Liberia, men krig og konflikt har holdt landet nede. Fortsatt mangler store deler av befolkningen tilgang på rent vann og barnedødeligheten er skremmende høy.

For 200,- kroner kan du gi en mor og hennes barn tilgang til rent vann. Gi en gave med Vipps eller bankkort ved å klikke her! Sammen kan vi sørge for rent vann til landsbyer i Liberia, som der Mary bor.

Din julegave vil gi kunnskap og utstyr til å bygge nye brønner. De utstyres med håndpumper og innbyggerne får opplæring i vedlikehold, slik at de kan ta vare på brønnen sin for fremtiden og dermed skape varig endring.

I dag har landsbyen til Mary fått brønn med tilgang på rent og livgivende vann, og Mary kan gi sin gjenlevende datter en fremtid. Det har også 80.000 andre som følge av givere som deg. Din gave redder liv!

Gi en gave