Sandaler forvandlet livet til Aura

Tenk om du hadde fem barn å forsørge, men ingen jobb.

Aura slet med å gi døtrene klær, mat og utdanning. En sjanse til å starte en liten sandalbedrift snudde den fortvilelsen til nytt håp.

I Ecuador blir mange familier tvunget til å sende barna ut på gata, så de kan tjene en slant på frukt og snacks. Området Aura og familien bor i er livsfarlig. Det er preget av alvorlig gjengkriminalitet. Hver uke blir minst én person drept i skuddvekslinger.

Å lære å lage sandaler har vært en velsignelse for meg. Nå kan jeg hjelpe til med familieøkonomien og gi barna en bedre fremtid.

Aura

Aura kom i kontakt med Misjonsalliansen gjennom den lokale kirka. Der fikk hun delta på et kurs, hvor hun fikk lære å lage sandaler. Nå produserer hun sandaler som gir henne økt inntekt, håp og nye muligheter. Nå drømmer Aura om å åpne sin egen skobutikk, og hun er allerede i gang med å lære bort det hun selv har lært til andre kvinner – som også trenger en inntekt sårt.

Jeg vil gi andre den sjansen som jeg fikk.

Aura

Fremtiden til familien er blitt sikrere. Nå kan jentene til Aura fokusere på skolearbeidet og leke, og de slipper å jobbe for å skaffe inntekt til familien.

Din julegave gir kvinner i Ecuador en sjanse til å skape seg en jobb, få trygghet og en bedre fremtid for seg selv og sin familie.

Lene Wenneberg, Utsending i Ecuador

Gi en gave