Kjære giver!

Du har rett på skattefradrag for 2020 for gaver over 500,-

Tusen takk for støtten du har gitt til Misjonsalliansen i 2020, og for at du er alliert mot urettferdighet! Din gave er viktig og verdifull for menneskene i våre prosjekter. Du gjør verden til et bedre og mer rettferdig sted.

For gaver mellom 500,- og 50.000,- har du rett på skattefradrag. Beløpet gjelder sammenlagt verdi av alle gaver til frivillige organisasjoner – som er godkjent for skattefradrag.

Dersom du i 2020 totalt har støttet oss med et beløp på 500,- eller mer har du rett på skattefradrag.

Det er ikke for sent å øke skattefradraget ditt, det er heller ikke for sent å oppnå skattefradrag. Gi en gave her eller send en gave på Vipps til 10590 innen 31.12, så øker dine skattefradrag på neste skattemelding.

Dersom du allerede har registrert personnummeret hos oss , trenger du ikke å gjøre det på nytt i år.

Er du ny giver eller har du ikke tidligere fått skattefradrag på gaver til Misjonsalliansen? Da kan du registrere ditt personnummer på Min Side, eller ring giverservice på telefon 22 94 26 00 så vil du få beløpet ferdig utfylt som skattefradrag i skattemeldingen din for 2020. Brukernavnet ditt på Min Side er epostadressen du har oppgitt hos oss. Er det første gang du logger inn, eller har du glemt passordet ditt – trykk «Glemt passord» så får du et nytt passord tilsendt til denne epostadressen. Dersom du ikke får noen epost i retur, så er det fordi vi ikke har registrert din epostadresse. Vi ber deg da kontakte giverservice på telefon 22 94 26 00 og oppgi både epostadresse og personnummer.

Av hensyn til din egen sikkerhet bør du aldri sende ditt personnummer på epost.

Gi en gave