TEAM IDRETT KRYSSER GRENSER

Lyst til å reise og gjøre noe meningsfullt?

Team IKG

Bli med på en unik reise til Kambodsja!

Utforsk landet, bli en del av våre idrettsprosjekter, og engasjer deg ved å fortelle andre i Norge om det du har sett og opplevd!

Gjennom Team IKG vil du få være med å bety en forskjell for andre, få gode vennskap, ledertrening og masse nye opplevelser 🌍✨⚽️

  • Når: høsten 2024
  • Antall: 5 stk
  • Pris: 18 000 ,-
  • Aldersgrense: 19 år

SØK I DAG!

Send inn en søknad i dag til ann-louise.vignes@misjonsalliansen.no

Fortell om deg selv og hvorfor akkurat DU ønsker å bli en del av Team Idrett Krysser Grenser.

(Søknadsfrist 1 april)

Team IKG

Mer om turen

Del 1 // Team helg

Teamet møtes i Oslo før sommeren for å bli kjent med hverandre og forbereder seg på reisen man snart skal ut på!

Del 2 // Backpacker Asia

For de som er gira på å se mer av Asia når man først er på tur, har vi en flexi løsning i august og september hvor man kan reise rundt før vi møtes i Kambodsja i oktober!

Backpackingen er frivillig og planlegges av teamet selv, som gjør at du kan være med å forme reisen slik du vil! Hvis du heller ønsker å studere/jobbe i Norge før Kambodsja turen er det også mulig!

Del 3 // Idrett Krysser Grenser i Kambodsja

I oktober møtes teamet i Kambodsja for sin seks ukers lange reise, hvor dere får ta del i våre idrettsprosjekter! Du får delta på treninger med både fotball og andre aktiviteter, arrangere vennskapskamper, turneringer og se flere av våre prosjekter! En unik mulighet til å komme tett på menneskene, prosjektene, kulturen og besøke steder få andre får muligheten til!

Den første uken tilbringes i Phnom Penh, hvor teamet vil bli bedre kjent med Misjonsalliansens kontor og noen av prosjektene som ligger i og rundt hovedstaden. Det vil og bli tid til å utforske byen og lære mer om historien til landet.

De neste to ukene reiser teamet ut av byen og på prosjektbesøk, med spesielt fokus på idrett. I disse ukene vil teamet holde kurs for trenere, delta på fotballtreninger og hjelpe til med andre praktiske gjøremål. I tillegg vil teamet oppleve vakker natur og et rikt dyreliv.

Etter noen uker på landsbyen går turen til Siem Reap. Der besøker teamet Angkor Wat og får lære mer om den rike kulturen og historien.

Den siste uken vil teamet besøke flere prosjekter i lokale kirker og bruke tid sammen med ungdomsgrupper, hvor vi deler erfaringer og idrettsglede.

Ukene i Kambodsja vil også brukes på å samle inn historier, bilder og video som etter turen skal bearbeides og hjelpe med å fortelle om arbeidet vi gjør i Kambodsja.

Del 4 // Turné

Tilbake i Norge, reiser teamet på turné for å fortelle om det dere har sett og opplevd! Du kan være stemmen til menneskene i Kambodsja, og fortelle folk i landet vårt hvordan de kan være med å bety en forskjell!

Logo:
Logo:
Team IKG
Team IKG
Team IKG
Gi en gave