Garness2

Dobbel inspirasjon med Garness

Garness har i flere år vært ambassadører for Misjonsalliansen, og i september besøkte de Misjonsalliansens arbeid i Kambodsja. Det ble mange sterke inntrykk i møte med folket og landet.

Garness fikk være med og se hvordan Misjonsalliansen jobber i storbyen Phnom Penh og ute på landsbygda.

  • Det er spennnede og inspirerende og se det viktige arbeidet Misjonsalliansen er en del av, sier Hildegunn Garnes Reigstad.

Garness fikk se hvordan Misjonsalliansen sammen med våre partnere jobber for å gi flere mennesker mulighet til å gi seg selv og barna sine en bedre hverdag og håp for framtida.

Hildegunn og Ingelin fikk møte mange mennesker som delte sine drømmer mens de var på besøk i Kambodsja. Særlig ble møtet med en familie på landsbygda sterkt. Garness fikk høre hvordan livet ble endret da faren i huset fikk en mer meningsfull hverdag og mulighet til å skaffe inntekt til familien. Å treffe barn og unge som ivret etter å lære mer for så å kunne viderebringe sin kunnskap til sitt eget lokalsamfunn, inspirerte også søstrene.

Garness holdt gatekonsert i en av de fattige bydelene i Phnom Penh. Mottakelsen var varm på flere måter. Å spille konsert i 37 varmegrader kan være krevende, men varme smil og gjestfrihet veide opp for dette.

Også de norske utsendingene fikk nyte godt av besøket og koste seg med huskonsert hjemme hos familien Vik sammen med flere naboer, kontakter og venner.

Gi en gave