Cintia med familie

– Jeg ble reddet

Nå er jeg med og redder andre.

Cintia vokste opp i en favela utenfor byen Cambé i Brasil. Som 14-åring ble hun med i et prosjekt med navnet Associação Refúgio. Her fikk hun lov til å være barn – gjennom taekwondotrening og trommespilling. Refúgio skulle bli redningen for den fattige jenta.

Cintia spiller trommer

Gjennom prosjektet fikk Cintia ikke bare et avbrekk fra den voldelige favelen, men hun fant Jesus. Refúgio er en av Misjonsalliansens partnere i Brasil. De ansatte i organisasjonen tar seg av sårbare barn, og Cintia ble en av dem.

– Jeg har fått masse hjelp og har blitt tatt vare på, og jeg ble oppmuntret til å fortsette utdannelsen på college. Jeg kommer fra en fattig familie og hadde ikke penger til å komme meg til og fra høyskolen. I fire år kjørte og hentet de meg. I dag har jeg en universitetsgrad i markedsføring, og det skyldes Refúgio.

I dag er Cintia 25 år gammel og har fått sin egen familie. Hun er aktiv i kirken og jobber som frivillig i Associação Refúgio.

– Refúgio har vært en del av livet mitt de siste 11 årene. Jeg bidrar der behovet er størst, enten det gjelder å vaske gulv eller jobbe med sosiale medier. Den siste tiden har det vært spesielt viktig med forebyggende tiltak mot vold, seksuelle overgrep og selvmord, sier hun.

Gi en gave