TEAM IDRETT KRYSSER GRENSER 8

Team IKG - Vil du bli med på noe helt unikt?

Det er noe som skjer når unge mennesker får komme ut i verden.

Som utsending i Kambodsja har jeg tatt imot mange ungdommer fra Norge som volontører. Og jeg har sett hvordan de først er usikre på hvordan de neste månedene skal bli, for så å vokse i løpet av oppholdet mens nye erfaringer og engasjement kommer frem.

Etter fire kull med volontører i Kambodsja har vi lært mye, og lager nå det vi tror er et enda bedre opplegg!

Vi ønsker særlig å gjøre det lettere å gjøre engasjementet som skapes når man er ute, om til muligheter for å utgjøre en forskjell hjemme i Norge. Det gjør vi i form av å invitere til et nytt spennende Team Idrett Krysser Grenser (Team IKG).

Norsk ungdom i samarbeid med lokale kambodsjanere
Lokale ungdommer og ungdom fra Norge sammen i Misjonsalliansens prosjekter i Kambodsja. Foto: Elin Billgren.

Team IKG vil bestå av fem personer, som sammen skal reise til Kambodsja i fem uker. De vil oppleve landet, kulturen og delta på aktiviteter i Misjonsalliansens prosjekter. Programmet vil være veldig variert og deltakerne vil komme tett på dem som bor her og arbeidet - med et særlig fokus på idrett.

På turen vil du oppleve ulike deler av Kambodsja, et vakkert land med stor forskjell på fattig og rik. Du vil få oppleve natur og møte masse ungdom som elsker idrett.

Etter turen skal teamet lage en workshop med norske ungdommer som målgruppe. Ved hjelp av historier, filmer og bilder skal teamet dele fra reisen og Idrett Krysser Grenser-arbeidet.

Teamet vil reise i Norge, der de vil få besøke kirker, folkehøyskoler og andre grupper av ungdom og unge voksne. Teamet vil avslutte med å reise på KRIK Explore i nyttårshelga.

Dette er en unik mulighet du ikke vil gå glipp av!

Har du eller noen du kjenner lyst til å bli med på Team IKG? Send en søknad i dag til: ann-louise.vignes@misjonsalliansen.no


Fakta:

  • Når: høsten 2024
  • Antall plasser: 5 stk
  • Pris: 18 000,-
  • Søknadsfrist: 1. april


Norsk og kambodsjansk ungdom sammen
Gi en gave